Language: DeutchEnglishNorwegian

Leie

LEIETIDER – PRISER – LEIE TIL OVERNATTING, FEST OG KONSERT

Gården leies ut normalt ut fra søndag kveld til søndag kveld for ukeleie. Den kan også leies i helger og enkeltdager/kvelder.

PRISER

  • Ukeleie er fra kr. 4.000 til 8.000 etter sesongen. Kontakt utleier.
  • Helgeleie fra fredag til søndag er normalt kr. 3.000. Også dette varierer.
  • Dagsleie med eller uten overnatting er fra kr. 1000 i uken og kr. 2000 i helgene.

Laken, putevar og dynetrekk kan leies for kr. 25 pr. gjest.  Vask pr. sett koster kr. 50.

Det forutsettes at leietaker selv vasker kjøkken, bad og gulvene. Hvis utleier må ta renhold,  koster dette kr. 700.

FESTLOKALE – OVERNATTING

Nomeland passer godt for dem som vil ha en fest i et annerledes miljø. På kjøkkenet kan  de to eldgamle “bakstebordene”, (bakebordene) settes sammen med 3 spesiallagede bord.  Da er det plass til 38 gjester rundt et langbordet. Hvis man vil være svært mange, er det sitteplass og bord til 30 i årestua, og 10-15 i hver av etasjene i nystog. Huset har WC i nybygget og et bad for dem som har brukt utedoen (kalt Ginnungagap) på låven.  Låven har elektrisk lys for de mørkredde. Sommerstid er det flere flotte uteplasser. Nord for låven og sør for huset er det allerede to store steinbord med flate stein fra tomta. I tillegg er det en stor uteplass med gulv av et gammelt lerketre og en utepeis i naturstein.

For utenbygds leietakere kan utleier kan formidle kontakt til kokker som lager vanlig festmat og tradisjonell setesdaglmat. Kjøkkenet har vanlig komfyr, en hybelkomfyr med to plater og 2 løse kokeplater. Tallerkner, bestikk og glass til 70 stykker finnes på stabburet.Etter festen kan flere overnatte på Nomeland. Bygda har flere campingplasser og Valle motell.

KONSERTLOKALE

Årestua er som skapt for små konserter.  Med litt løse stoler og bruk av senga som sitteplass kan man greit være 35 stykker der inne. Bruk av åren forutsetter en ikke altfor lav utetemperatur.  En god gjennomstrømming av luft må til for å få ut røyken

Comments are closed.